Vacature Projectplannner


Ben jij een enthousiaste organisatieheld en niet bang om dagelijks de telefoon te pakken en nieuwe contacten te leggen? Dan is deze leuke baan misschien voor jou! Wij zoeken wegens uitbreiding van het team een projectplanner voor 24-40 uur in de week. Flexibele werktijden tussen 09.00 en 17.00 uur (in overleg).

Wie zijn wij

Mystery Review is in Nederland de nummer één in belevingsonderzoeken. Wij helpen organisaties graag groeien in gast-, klant- of patiëntgerichtheid. Met een gedreven team van 15 medewerkers en bijna 2.000 mystery shoppers zorgen wij ervoor dat er per maand ruim 1.500 onderzoeken inzichtelijk zijn voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. In 2018 zijn wij onderdeel geworden van HS Brands Global, de wereldleider in de brand protection met diensten als mystery shopping, fraudepreventie en franchise auditing.

Wat doen we

Door middel van mystery visits, calls en online reviews brengen wij de beleving van de consument tijdens de customer journey bij een bedrijf in kaart. De focus van Mystery Review ligt op het uitvoeren van onderzoeken in Nederland en we groeien in samenwerking met onze andere EU kantoren in UK, Italië en Polen naar een Europese organisatie.

Waar staan we voor

Wij leven, werken, meten en selecteren onze mensen in op basis van onze vier kernwaarden:

  • High Standards
  • Build Great Relationships
  • Be Prepared
  • Enjoy It

Wij gaan elke dag weer voor professionaliteit, mooie resultaten en het vinden van oplossingen, maar zeker ook voor humor en gezellig samen lunchen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het hebben van telefonisch contact met onze mystery guests. Daarnaast weet jij hoe je deadlines haalt en kun je met gemak prioriteiten stellen. Jij hebt absoluut ervaring in een administratieve functie, bent een mensenmens en je vindt het fantastisch om in een klein team te werken. Ben jij deze duizendpoot en heb je altijd een glimlach in je stem, reageer dan direct!

Functie-eisen:

  • Klant- en servicegericht
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
  • Handig met verschillende computersystemen
  • Flexibel inzetbaar
  • Ervaring binnen een callcenter is een pré

Ben je enthousiast geraakt en woon je in de omgeving van Hilversum? Dan maken we graag kennis met je!

We ontvangen je motivatie en CV graag voor 29 februari op elsa.van.der.wal@mystery-review.nl.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Marije Meyboom, Head of Operations via telefoonnummer 0294-45 45 11.