Medewerkersvredenheidsonderzoeken als basis voor klanttevredenheid


Houdt u zich al bezig met het uitvoeren van medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO)? Naast onze op maat gemaakte klantbelevingsonderzoeken, bieden wij ook MTO’s aan. Ook deze onderzoeken maken wij op maat, zodat ze goed aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgever. In deze onderzoeken gaan wij wederom op zoek naar het waarom achter de antwoorden, waardoor u pas echt inzicht krijgt in de mate van tevredenheid van uw medewerkers.

Medewerkerstevredenheidsonderzoeken meten continue werkgeluk

Steeds meer organisaties verliezen het geloof in het ouderwetse MTO’s. Organisaties zoeken naar manieren om een continue stroom aan (feedback)communicatie met medewerkers te creëren in plaats van één of tweejaarlijks. Continue werkgeluk metingen hebben juist als doel om constant de mate van werkgeluk van uw medewerkers te peilen, zodat u weet wat er speelt. Hierdoor kunt u uw medewerkers betrekken bij de organisatie, ervaren ze meer werkplezier en presteren ze beter.

Een ideale management tool

Mystery Review biedt met haar systeem hiervoor de ideale tool. Voor een vaste prijs staat ons systeem met zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard u een jaar lang ter beschikking voor een continue werkgeluk meting.

Met de frequentie die u wenst kunt u een link sturen aan uw medewerkers, waarin ze hun mate van werkgeluk (desgewenst anoniem) met u kunnen delen. Ons systeem verlangt een toelichting op antwoorden van uw medewerkers, waardoor u echt inzicht krijgt in de mate van werkgeluk van uw medewerkers.

Start nu met medewerkerstevredenheidsonderzoeken!