Administratief Medewerker


Op korte termijn zijn wij op zoek naar aanvulling van onze finianciele administratie. Ben jij op zoek naar een leuke functie voor 3 dagen in de week en heb jij affiniteit met cijfers, dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Werkzaamheden:

Verantwoordelijk voor alle voorkomende boekhoudkundige werkzaamheden. Tot het takenpakket behoren facturatie, bankafschriften boeken, debiteuren en crediteurenbeheer, maandafsluiting, boeken van loonjournaalposten en wijzigingen doorgeven voor de salarisverwerking. 

Persoonlijke eigenschappen:

  • Stressbestendig en accuraat
  • Zelfstandig kunnen werken maar tegelijkertijd een teamplayer
  • Uitermate servicegericht
  • Oog voor detail
  • Ervaring met Excel

Opleidingseisen:

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je beschikt over minimaal een mbo-denkniveau. Werkervaring met boekhoudkundige programma’s is altijd een pré maar geen noodzaak, wij leren je graag alle ins en outs van ons boekhoudpakket Twinfield. Ervaring met het voeren van een internationale administratie is wenselijk.

 

Mystery Review is de nummer één in belevingsonderzoeken. Wij helpen organisaties graag groeien in gast-, klant- of patiëntgerichtheid. Met een gedreven team van 15 medewerkers en bijna 2.500 mystery shoppers zorgen wij ervoor dat er per maand ruim 2.000 onderzoeken inzichtelijk zijn voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

Wij gaan elke dag weer voor professionaliteit, mooie resultaten en het vinden van oplossingen, maar zeker ook voor humor, koffie of thee meenemen voor je collega’s, eigengemaakte brownies en gezellig samen lunchen.

Wij kijken uit naar je reactie! Ons kantoor bevindt zich op loop/fiets afstand van Hilversum Centraal. Als je zelf geen fiets hebt, krijg je de enige echte Mystery Review fiets in bruikleen.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een korte motivatie en CV met foto naar elsa.van.der.wal@mystery-review.nl. Voor meer informatie kun je haar ook altijd bellen op 0294-454511.