That is the spirit!

De SALE posters hangen weer op tal van winkelramen. Een extra goede reden dus om even “old school” de stad in te gaan. Mijn man en ik waren op zoek naar nette herenschoenen en daarom belandden we na wat pogingen bij een bekende naam in de schoenenwereld.  

We werden snel opgemerkt door meerdere medewerkers. Er werd ons direct koffie aangeboden of een glaasje water, alvorens we überhaupt een rondje door de zaak hadden gemaakt. Gezien het tijdstip en de periode van het jaar had het aanbod mijns inziens beter een borreltje kunnen zijn of een frisje, maar het feit dat ons iets werd aangeboden is natuurlijk al attent en toont aan dat deze winkel klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. 

Al snel viel het oog van mijn man op een paar schoenen, waar slechts nog één maat van was en dat was toevallig ook nog zijn maat. Hij helemaal gelukkig en ik ook. De medewerker was ogenschijnlijk echt blij voor ons en gaf goede adviezen over het onderhoud van de schoen. Toen mijn man een koopsignaal gaf voor een bijpassende riem ging ze direct op pad en kwam al snel terug met een geschikte riem. Helaas voor een ietwat smallere taille dan die van mijn man, waardoor de koop even niet door leek te gaan. Binnen een fractie van een seconde werd echter meteen een tablet tevoorschijn getoverd en werd gekeken of de riem online wel beschikbaar was. “Hij wordt dan bij u thuis bezorgd”. That’s the spirit!  

Zo houd je je omzet binnen de muren van je fysieke winkel en win je het van online winkelen door service, beleving en oprechte aandacht voor je klant.  

De riem bleek online beschikbaar. We konden na het online achterlaten van onze gegevens direct afrekenen en zo liepen we binnen een kwartier met nieuwe schoenen naar buiten. De matching riem arriveerde exact een dag later. We gaan aan het einde van de SALE nog een poging wagen en echt weer even de stad in. Ik heb nu al zin! 

Voor meer informatie neem contact op met Carlo van den Berg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *