Managementrapportage en analyse in één!

Relevante onderzoeken, goede vragenlijsten, de juiste selectie van mystery guests, allemaal essentiële onderdelen van goed kwalitatief belevingsonderzoek.

Maar, wat als de resultaten niet op een juiste manier gepresenteerd worden? Krijgt u uw resultaten nog steeds in Excel aangeleverd? Helaas komt het nog steeds voor dat de resultaten van onderzoek niet volledig óf op de juiste wijze aan de klant gepresenteerd worden, waardoor de stuurinformatie incorrect inzichtelijk wordt.

Met trots maakt Mystery Review gebruik van het Dragon dashboard van het online systeem Sassie. Met dit dashboard zijn resultaten 24/7 voor onze klanten inzichtelijk. Met een gebruikersnaam en wachtwoord volgt het dashboard volledig de zichtrechten conform de hiërarchie van de klant.

Ons dashboard geeft niet alleen de totaal score weer, maar ook separate scores per contactpunt of kernwaarde, benchmarks tussen vestigingen, regio’s of landen, trendlijnen en scores per vraag.

Vanuit het dashboard is in te zoomen tot op rapportniveau. Voor ieder onderzoek worden direct de verbeterpunten voor u gefilterd. Of u nu op landelijk niveau, per regio of naar één vestiging kijkt. Op deze manier is het niet alleen een rapportagetool, maar ook direct een trainingstool. Stelt u zich eens voor dat de vestigingsmanager op zijn telefoon direct inzage krijgt in de verbeterpunten die meteen opgepakt kunnen worden. Of dat een regiomanager direct de juiste aandachtspunten met zijn vestigingsmanagers kan bespreken. Gemak dient de mens!

De resultaten zijn op iedere pc inzichtelijk, maar ook door middel van de app op tablet of smartphone. Wilt u dieper de analyse induiken, dan gaat er met de widgets met kruistabellen, correlatietabellen en/of flashpoints binnen één druk op de knop een wereld voor u open. De ‘EKG’ optie geeft u direct inzage in de belangrijkste aandachtspunten binnen uw bedrijf. In enkele seconden heeft u in beeld op welke punten uw vestigingen achterblijven en wat daar de aandachtspunten zijn. En nog mooier, deze analysetool geeft u direct inzage van de impact als u deze aandachtspunten op orde krijgt.

Wilt u uw onderzoeksresultaten nog meer echte waarde geven, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Carlo van den Berg
Commercieel directeur
www.mystery-review.nl
0294-454511

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *